Wij schrijven maandelijks inspirerende artikelen voor Professional Services ondernemingen en bedrijven

Creëer een groter bereik door 'Thought Leadership'
book a demo

Content

Stap 1:
Wij helpen je aan een groter bereik

Welkom bij Plop Marketing!

Wij zijn een ‘Content as a Service’ Marketingbureau.

Wij begrijpen de complexiteit van jouw product of dienst. Om dat goed uit te leggen aan jouw doelgroep. En het is helemaal lastig om dat ook nog inspirerend te doen. 

Wij helpen je aan meer leads door maandelijks artikelen te schrijven die jouw doelgroep graag leest. Om ze te inspireren en te beroeren. Om zo in contact met hen te komen.

Wij zien AI als het rekenmachientje in de wiskundeles. Maar dan veel en veel slimmer. Wat je erin stopt komt er verbluffend uit.

En wij voegen daar het menselijke aan toe. Door de interactie te verdiepen. Door inhoudelijke interviews. Met een creatieve insteek. Met een persoonlijk en raakbaar contact. 

Creatief. Persoonlijk. Betrokken.

 

Hoe?

Wij zorgen voor een maandelijkse stroom van goede artikelen.

Ons ervaren team van journalisten weet wat er speelt in jouw markt.

Dat komt omdat we ons voorbereiden.

Omdat we ons inlezen.

Omdat we intrinsiek geïnteresseerd zijn in jouw oplossing voor jouw klanten.

Wij vinden het een uitdaging dat boeiend te vertalen naar leuke artikelen. Maandelijks.

 

Wat levert het op?

Maandelijkse content levert heel veel op.

Door maandelijks artikelen te plaatsen op jouw website

– heb je een actievere website dan anderen. Google beloont dat in haar organische zoek resultaten.

– heb je meer te vertellen, en dus ook meer te delen. Bezoekers belonen dat door langer op jouw website te blijven. Wat de betrokkenheid vergroot.

– Artikelen via posts delen op jouw socials levert een groter bereik op met meer kliks naar jouw website. Het aantal bezoekers op jouw website neemt toe.
lees verder

Stap 2:
We leggen een boeiend verband tussen jouw toegevoegde waarde en de behoefte van jouw doelgroep

Je wilt natuurlijk dat jouw prospects jou bellen. Want dan komt de lead op het juiste moment door de juiste persoon met een bepaald budget en met een specifieke behoefte.

Helaas lukt dat niet altijd.

Door maandelijks artikelen te plaatsen zorg je dat je actief bent en blijft. Actief op google en actief op jouw socials. En dit op een juiste manier: Op basis van inhoud en kundigheid. Met kennis van en over jouw product of dienst. Maar dan belicht vanuit de behoefte van jouw doelgroep. Want dan vinden ze het interessant om te lezen en te delen.  

Het is fijn dat je dan een team van marketing experts en journalisten voor je hebt werken die jouw product en dienst, jouw doelgroep en de specifieke eigenschappen van jouw sector door en door kennen.

Plop Marketing is dat team.

Stap 3:
Wij helpen je aan “Thought Leadership”

Met maandelijkse inhoudelijke interviews en artikelen bereik je nog iets extra’s: Je wordt een speler in de markt. 

Thought leadership betekent intellectueel leiderschap: door de levering en distributie van authentieke artikelen, interviews en stories (lees: kennis), waarbij je optimaal gebruikmaakt van jullie expertise, netwerk, inzichten en ervaring, met als doel die wijsheid met anderen te delen.

Het is een vorm van contentmarketing waarbij we je helpen jouw onderneming uit te laten groeien tot een autoriteit binnen jullie domein.

Leads

Hoe kunnen wij jouw helpen:
Onze producten

Artikelen

Maandelijks of vaker. Boeiend en inspirerend. Met de juiste keywords. Geschreven door steeds dezelfde Plop journalist. Voor jouw doelgroep of voor een specifiek deel daarvan. Op basis van een content strategie en content kalender. Gem. # woorden: 550.

Vanaf €225,-

Interviews

Wij houden interviews met jouw werknemers, management, experts, partners of jouw klanten. Regelmatig. Met een specifiek doel en vanuit een specifiek kader. Zorgt voor meer betrokkenheid en autoriteit. Geschreven door jouw vaste Plop journalist. Gem. # woorden: 1000.

Vanaf €550,-

Stories

Mensen kopen van mensen. Omdat ze betrokken zijn. Door regelmatig een inhoudelijk artikel te schrijven waarin antwoord wordt gegeven op de ‘why’. Belicht en beschrijft een specifiek segment of invalshoek. Gem # woorden: 1500.

Vanaf €850,-

Success

Krijg inspiratie van ons…

Zes redenen waarom ook de maakindustrie aan content marketing moet doen

Zes redenen waarom ook de maakindustrie aan content marketing moet doen

“Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell.”
Het is een van de vele bekende uitspraken van marketinggoeroe Seth Godin, ondernemer en auteur op het gebied van digitale marketing. En juist deze uitspraak is belangrijk voor bedrijven binnen de maakindustrie. Want waar je dacht weg te komen met een goed product, is nu het verhaal om het product heen belangrijker geworden dan het product zelf. Lees daarom hier zes redenen waarom content marketing niet in jouw bedrijfsstrategie van 2023 mag ontbreken.

Drie grote voorbeelden van de digitale transitie

Drie grote voorbeelden van de digitale transitie

De digitale transitie heeft de manier waarop producten worden ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd ingrijpend veranderd. Maar wat heeft deze transformatie mogelijk gemaakt? In dit artikel kijken we naar drie namen die de digitale transformatie al eigen hebben gemaakt. Van visionairs die de kracht van data en connectiviteit begrepen tot pioniers op het gebied van 3D-printen en robotica. Lees verder en ontdek hoe we kunnen leren van hun visies en prestaties.