Wij schrijven maandelijks stories speciaal voor de Health Industry.

Wij zijn jouw ‘Marketing as a Service’ bureau

Wij helpen je aan een groter bereik en aan meer ‘Thought Leadership’.

Je hebt een prachtig innovatief bedrijf binnen de gezondheidszorg. Je hebt leuke en tevreden klanten. Toch wil je groeien: je hebt veel kwaliteit in huis, maar nog niet iedereen weet dat.

Dan heb je specialistische marketing experts nodig die jouw sector, jouw diensten , jouw doelgroep en de specifieke eigenschappen van de health sector ( met haar wetten en regels) door en door kennen.

Plop Marketing heeft veel kennis en ervaring in de health sector en helpt je aan meer  Thought Leadership*!

Wat is *’Thought leadership’?
*Thought leadership betekent intellectueel leiderschap: door de levering en distributie van authentieke artikelen die gebruikmaakt van jouw expertise, het inzicht en de ervaring van de kliniek, met als doel die wijsheid met anderen te delen. Het is een vorm van contentmarketing waarbij jij en/of jouw instelling of clinic uitgroeit tot een autoriteit binnen één specifiek domein. Het resultaat daarvan is maatschappelijke relevantie. Bij thought leadership gaat het erom dat je waarde creëert, kennis opbouwt en een standpunt inneemt.

Our services

Wij leveren maandelijks ‘Marketing as a Service’ in 5 stappen:

Een aantal voorbeelden

Aenean lacinia bibendum nulla sed consectetur. Maecenas faucibus mollis interdum. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Vivamus sagittis lacus vel augue laoreet rutrum faucibus dolor auctor. Curabitur blandit tempus

AAYA

De overgang is een natuurlijk stadium in de levenscyclus van elke vrouw. Het markeert het begin van de menofase. Menofase, bedoel je niet menopauze? Nee zeker niet, bij AAYA spreken wij van een menofase, omdat wij ervan overtuigd zijn dat vrouwen in deze levenscyclus niet stil staan, maar …(klik op de link)

NVCG

Heb je wel eens gehoord van gezichtsyoga? Het is een manier om zonder producten huidveroudering te remmen. Door middel van de juiste gezichtsoefeningen aan je routine toe te voegen, kan je jouw huid zo lang mogelijk jong houden. Hoe gezichtsyoga precies werkt, lees je hier.

Hikos

Een gesprek in de spreekkamer gaat soms snel en er kan veel nieuwe informatie ter sprake komen. Hierdoor is het moeilijk om alles wat er gezegd wordt goed te onthouden. Uit een onderzoek van de neuropsycholoog Roy P.C. Kessels bleek dat patiënten maar liefst 80 procent …(klik op learn more)

Your Story Starts Here

Wij houden van eenvoud en resultaat. Van kwaliteit en service. 
Neem vandaag contact met ons op. Dan laten we graag zien wat het jou kan opleveren en besparen.