Onze journalisten

en ons fundament voor een goed artikel

Onze journalisten zijn slim, vrij denkend en hebben veel ervaring met het schrijven van boeiende, korte en inspirerende artikelen. Ze zijn bedreven in het boeien van jouw doelgroep. Met inspirerende artikelen meer bezoekers naar jouw website en social media kanalen.

Ons fundament voor een goed artikel

Fundament 1:
Luisteren

Begrijpen wat onze cliënt wil bereiken met zijn communicatie en website.

Fundament 2:
Inleven

Goed  helder voor geest houden waar de doelgroep, wij noemen dat de ‘Buyer Persona’, mee bezig is, wat hun frustratie is en waar ze (latent) naar op zoek zijn, hoe ‘we’ hen daarin kunnen helpen.

Fundament 3:
Raken

De juiste schrijfstijl en snaar raken, zodat de lezer geprikkeld en geboeid is. Dat de lezer geinspireerd raakt en een positieve ’touch point’ ervaart.

Fundament 4:
Leren

We zijn nooit klaar, we kijken continu naar voren wat we voor jou willen bereiken en naar achteren hoe dat tot nu toe is gegaan. Om daarvan te leren. Om vervolgens weer opnieuw te inspireren en te boeien.

Onze journalisten

Inspirerend en vernieuwend

Noa

Noa is een gedreven en enthousiaste communicatie specialist met een brede interesse en een gezonde ambitie, met name op het gebied van communicatie en PR-management. Als echte regelaar ziet Noa overal een uitdaging in. Ze heeft een positieve houding, goed inlevingsvermogen en probeert de mensen om haar heen altijd te motiveren en te helpen ontdekken wat hun drijfveren zijn. Als mijn clienten in hun kracht zijn, behalen we samen namelijk des te meer successen!

Britt

Britt omarmt de wereld in al haar schoonheid en schrijft daar graag over. Met veel passie betovert ze haar lezers met soms gewaagde, soms creatieve en soms juist ‘eenvoudige’ epistels. Britt is geboren en getogen in Amsterdam en heeft haar passie in de  studie Journalistiek te Utrecht gevonden. Britt vindt het prachtig om in de huid te treden van de lezer. Het ‘waarom’ achter de vraag te achterhalen. En daar op een eigenzinnige en betrokken beleving over te schrijven! 

Evi

Evi is geboren in Canada en getogen in Nederland, heeft via een omweg uit Rotterdam zich kunnen vestigen in Amsterdam. Ze is in het bezit van een Bachelor Communication and Media maar daar houdt het niet op! Ze schrijft al jaren, waaronder in het IBCOMagazine en haar interesse gaat verder dan haar hobby…mode, reizen en social media. Ze is actief als Marketing Communicatie Specialist en vindt het het leukst om vanuit een creatieve hoek een artikel te benaderen en te schrijven.

Kevin

Bij Plop Marketing hoopt Kevin zijn liefde voor marketing verder te ontwikkelen. Kevin houdt van de uitdaging om voor verschillende organisaties de juiste tone of voice te vinden en, zoals ze dat zo mooi noemen, te ghostwriten.  Voor zover de lezer van het artikel weet is de betreffende tekst geschreven door het tot leven gekomen logo van het bedrijf. Zuchtjes van zijn humor en identiteit zitten verborgen, maar het gehele bericht ademt de identiteit van het merk waarvoor het geschreven is. En dat is leuk!

Anne

Anne is een prachtige veelzijdige journalist met roots uit Amsterdam in combinatie met Brabant…wat wil je nog meer…!
Ze is creatief, leergierig en vastberaden, ze is een echte aanpakker. Dat zal je merken in de teksten die ze schrijft, deze zijn divers, boeiend en innovatief! Ze is afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht (tussen Amsterdam en Brabant..) in Communicatie- en informatiewetenschappen.

Anna

Anna schrijft zoals ze is. Vlot, inhoudelijk en betrokken. Ze heeft een BA in Creative Marketing & Sales te Rotterdam, heeft de Modejournalistiek opleiding gevolg (Fontys) en heeft een minor in Consultancy & Ondernemerschap. Veelzijdig? Ja, vinden wij wel…Ze is creatief, punctueel en oplossingsgericht. Een beetje een Amsterdammer in een Rotterdams jasje…of andersom…? eh…nee…Je kan Anna niet in een hokje plaatsen, en dat is maar goed ook!

Nadine

Nadine kan schrijven en nog veel meer. Veel meer. Deze veelzijdigheid vind je terug in de teksten en artikelen die ze schrijft. Creatief en to the point. Nadine zingt geweldig, speelt graag met haar band en maakt verdienstelijke muziek. Tevens is ze een uitstekende golfsurfer. Nadine heeft een BA in Media & Information Culture Sciences te Amsterdam. Ze lacht weliswaar niet op deze foto, maar dat is wel de enige en laatste keer geweest…

Kim

Kim vindt schrijven gewoon leuk…ehh..nee…gewoon geweldig! Met haar studie Algemene Cultuurwetenschappen aan de Erasmus School of History and Communication te Rotterdam in de pocket heeft ze ook de mentaliteit opgesnoven waar Rotterdammers bekend om staan: niet lullen maar poetsen. Dus gewoon lekker aan de slag, met frisse pakkende artikelen. Kim vindt het top om te koken en te reizen en wat wij helemaal leuk vinden, ze is dol op kunst, literatuur en musea!

Maaike

Maaike is van jongs af aan bezig met schrijven: beginnend bij de schoolkrant tot aan een wekelijkse inzet voor Feminer: Een snel groeiende organisatie die zich inzet voor gelijkheid op de werkvloer. Hiervoor schrijft ze zowel diepgaande artikelen als korte aandachttrekkende berichten op Instagram. Creatieve (schrijf)vaardigheden heeft ze verder opgedaan bij het blad Oprecht en door het opzetten van PR binnen meerdere commissies tijdens haar studie. Buiten haar schrijfpassie geeft ze schriftelijk juridische hulpverlening aan gedetineerden, waar ze hen helpt onnodige ingewikkelde juridische stof om te zetten in korte, begrijpelijke materie.

Julia

Julia is een gedreven, ambitieus en enthousiast persoon met een grote passie voor kunst, film en journalistiek. Kortom: het vertellen van verhalen die er toe doen en waarde toevoegen aan de samenleving, in welke vorm dan ook. Julia heeft cultuurwetenschappen gestudeerd aan de Erasmus universiteit.

Camillia

Camillia ontwikkelt zich tot Communicatie- en informatiewetenschaps specialist. Ze verdiept zich verder in taal- en communicatiewetenschappen en media- en cultuurwetenschappen. Camillia heeft een positief beeld en denkvermogen, doorzettingsvermogen en ze vindt het leuk om creatief bezig te zijn.

Zullen we een demo geven?

  • Onze aanpak is simpel en goedkoop

  • Wij zijn gedreven om jouw doelgroep te bereiken en jouw website bezoekers te binden en te boeien

  • Met inspirerende content, vrij geschreven en leuk om te lezen

Boek hier een demo

Lydian

Lydian studeert Communicatie- en Informatiewetenschappen en heeft veel schrijfervaring opgedaan bij verschillende platforms. Ze is een leergierige communicatiespecialist die altijd opzoek blijft naar verbeterpunten, nieuwe uitdagingen en innovatieve schrijfstijlen. Haar nieuwsgierige blik en oog voor detail maken haar een waardevolle en betrouwbare toevoeging aan het team.

Vacature

Wij zijn op zoek naar energieke vernieuwde ‘story tellers’ met een enorme passie voor schrijven. Je vindt het leuk om in de huid te kruipen van de specifieke doelgroep en daar een passend, boeiend en inspirerend artikel voor te schrijven. Waarbij je jouw opdrachtgever en zijn ‘story’ in het achterhoofd houdt. Je vindt het dus een uitdaging om in zijn/haar schrijfstijl innovatieve stukken te produceren. Schrijven is voor jou natuurlijk, iets wat je gewoon heel graag doet. Als toevoeging op jouw vele andere activiteiten en hobby’s.
We horen graag van je.

8 + 3 =