Onze

experts

Maak kennis met onze experts

Marketing is eenvoudig,

totdat je er geen tijd (meer) voor hebt

In eerste instantie lijkt marketing eenvoudig:
Je vertelt jouw boodschap aan jouw doelgroep.

Maar dan besef je dat de ontwikkelingen en de vernieuwde manieren van ‘digital marketing’ wel heel hard gaan. En dat je daar echt tijd voor moet maken. Laat dat nou net iets zijn waar onze digital marketing experts hun energie uit halen en hun passie in kwijt kunnen.

Energie uit Complexe Digitalisering

Een goede online marketing strategie en uitvoering is tegenwoordig niet zo makkelijk meer als je je niet op de hoogte houdt van de digitale ontwikkelingen. De manier waarop we marketing bedrijven leunt nu bijna volledig op haar online propositie en positie. Maar wie bepaalt hoe die propositie online tot zijn recht komt en wie bepaalt waar je online gevonden kan worden? Hoe beinvloedt je dit proces en wat zijn de gevolgen daarvan?

Onze energie halen uit het opdoen en delen van deze kennis. We vinden het geweldig daar resultaten met jou in te boeken.

Passie in verscheidenheid van ‘channels’

Marketing is niet echt meer dan het laten zien wat je hebt, op het juiste moment en aan de juiste doelgroep. Wat je verkoopt is duidelijk, maar hoe zorg je er voor dat het op het juiste moment wordt getoond, en dan ook aan de juiste geïnteresseerde? Daar zijn boeken over geschreven. Wij kleden deze wirwar van mogelijkheden tot de essentie uit. Hou het simpel, geloofwaardig en authentiek.

Onze passie is om jouw verhaal boeiend te maken voor jouw doelgroep. Niet door te beschrijven wat je doet, maar te schrijven over wat jouw doelgroep beweegt, beleeft en meemaakt.

Adriaan

Adriaan vindt nogal wat over Marketing. Hij weet er dan ook wel wat van. Wel gek eigenlijk, want zijn passie is muziek en schrijven. Tijdens zijn studie Business Administration in Rotterdam, waar echte mannen vandaan komen, heeft Adriaan een lied geschreven en gezongen met inmiddels meer dan 230.000 streams. Het zou dus niet gek zijn als Adriaan lid wordt van de Ploppers Band. Maar die moet nog worden opgericht. Adriaan zal als Marketing Consultant bedrijven helpen aan meer ‘Thought Leadership’ en leads. Hoe? Ik zou zeggen, bel hem even…

Ouiam

Ouiam haalt de marketing uit de mens….Ouiam is namelijk slim, sociaal en staat open voor de ander. Met haar passie zoekt ze de persoonlijke touch. Ouiam is dan ook bij Plop dé Marketing Consultant en expert binnen de Health Sector. Met haar opleiding Commerciele Economie met specialisatie Online Marketing weet ze van wanten. Ze heeft ooit rechten gestudeerd…en afgemaakt…en heeft toch voor Plop gekozen…Leuk he! 

Mischa

Mischa droomt over Digital Marketing…ok…ok….bijna…Mischa weet daar wel een en ander over te vertellen. Zo ook hoe hij gedurende de corona tijd (dat is alweer lang geleden toch?) een prachtig bedrijf van niets naar alles heeft gebouwd. En ook weer heeft achtergelaten. Wat een prachtige ervaring. Mischa staat niet stil. Zelfs niet in de sportschool. En dat is ook de reden waarom hij het leuk vindt bij Plop. Om onze groei te bestendigen met leuke inspirerende klanten en partners. En dat is ook waar hij zich mee bezig houdt als Digital Business Development Expert. Mischa woont in Amsterdam en is nog op zoek naar een vaste padelclub. Heb jij suggesties?

Mark

Mark vreet artikelen…ehh….Mark is onze communicatie expert, is analytisch, creatief, heeft een scherpe pen, en staat voor “geen ‘blabla’ maar ‘Aha!’”. Mark is onze Content Director en daarmee eindverantwoordelijk voor de kwaliteit, originaliteit en uniekheid van alle content die wij schrijven. Mark helpt onze journalisten en onze vrienden (wij noemen onze klanten vrienden,…) hun boodschap te bepalen en over te brengen. De buyer persona staat daarin voor hem centraal.

Steven

Steven eet digital for breakfast. ….ehh…nee natuurlijk niet…. Steven vindt marketing gewoon een geweldig vak. Hij heeft veel ervaring met ondernemerschap, online marketing en digital media. Hij heeft heel veel ondernemingen mogen helpen in hun marketing strategie en activatie en in hun transitie naar online marketing.

Marketing Advisors

Het vak marketing is continue in beweging. Om deze stroom aan innovatie en informatie meester te blijven heeft Plop Marketing een aantal adviseurs aan haar verbonden. 

 Joachim

Als Joachim niet werkt, zit hij in de lucht…want zijn vriendin vliegt….nou bijna, want Joachim heeft het daar eigenlijk te druk voor. Joachim is onderdeel van de Advisory Board van Plop om de eenvoudige reden: Hij zit al jaren in het marketing & sales vak. En heeft daarin een bak aan ervaring voor Plop paraat. Met een studie in Groningen en vele opleidingen op het gebied van digital marketing. In zijn vrije tijd blaast hij op een saxofoon, eigenlijk best goed, en geeft hij rondleidingen door Amsterdam.

Rosa 

Rosa is een alleskunner, ze is in alle delen van de wereld geweest en kent vele culturen. Rosa is een serial ondernemer, schrijft boeken en artikelen. Ze is bedreven op het gebied van B-to-C marketing alswel B-to-B marketing.  Kent de klappen van de zweep. En weet alles over Sales, Business Development en Account Management. Ze is ook een integral Therapist, Bach therapist, nutritionist, health practitioner en massage therapist. “Ask Rosa” is haar lijfspreuk. En je krijgt het antwoord wat dan nodig is. Prachtig!

Fabian

Fabian eet software for breakfast. ….jaja…echt waar! Fabian is een gedreven business intelligence & software architect. Goed luisteren, praktisch denken en vooral doen. Dat is typisch voor zijn manier van werken. Op basis van de feedback van onze cliënten en journalisten ontwikkelt Fabian de software, wij noemen dat de Engine, voor Plop Marketing.

Vacature Client Marketing Manager

Wij zijn op zoek naar innovatieve geesten met een creatief vermogen om complexe marketing vraagstukken te vertalen naar eenvoudige digitale oplossingen. Een hele zin vol, maar het komt er op neer dat je veel weet van digital marketing en hoe het is om merken te activeren.

Stuur ons een berichtje, wij vinden het leuk kennis met je te maken!

Aan het woord: Conrad Hietink Managing Director verenproductiebedrijf Alcomex

De digitale transitie in de maakindustrie: Heb jij ook te maken met een aantal hobbels in de digitale transitie binnen jouw onderneming? Met deze reeks interviews met CEO’s en Directeuren geven we een inkijkje in waar zij tegenaan lopen en hoe zij het hebben aangepakt of opgelost.

Zes redenen waarom ook de maakindustrie aan content marketing moet doen

“Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell.”
Het is een van de vele bekende uitspraken van marketinggoeroe Seth Godin, ondernemer en auteur op het gebied van digitale marketing. En juist deze uitspraak is belangrijk voor bedrijven binnen de maakindustrie. Want waar je dacht weg te komen met een goed product, is nu het verhaal om het product heen belangrijker geworden dan het product zelf. Lees daarom hier zes redenen waarom content marketing niet in jouw bedrijfsstrategie van 2023 mag ontbreken.

Drie grote voorbeelden van de digitale transitie

De digitale transitie heeft de manier waarop producten worden ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd ingrijpend veranderd. Maar wat heeft deze transformatie mogelijk gemaakt? In dit artikel kijken we naar drie namen die de digitale transformatie al eigen hebben gemaakt. Van visionairs die de kracht van data en connectiviteit begrepen tot pioniers op het gebied van 3D-printen en robotica. Lees verder en ontdek hoe we kunnen leren van hun visies en prestaties.

5 digital marketing trends voor 2023

De kerstboom heeft plaatsgemaakt voor goede voornemens. En hoewel de start van een nieuw jaar gepaard gaat met achterhaalde clichés, zoals meer bewegen en gezonder eten, is het tegelijkertijd een goed moment om je onderneming in een nieuw jasje te steken. Benieuwd...

Plop gaat terug naar school: waarom hebben wij een Plop Academy?

“Wie een ander overwint is sterk, wie zichzelf overwint is machtig”, zei de oude Chinese wijsgeer Laozi. Ondanks alle kennis die deze man in pacht had, beleerde hij zijn luisteraars niet; Laozi inspireerde. Volgens diezelfde filosofie schrijven onze journalisten hun...

Het Plop jaar gaat van start!

Het feestseizoen nadert en dat betekent; extra veel geplop! Want hoor wie plopt daar kinderen, Sinterklaas heeft het land net verlaten. Maar het nieuwe jaar staat om de hoek. En champagne poppen doen we natuurlijk allemaal als de klok 12 uur slaat. Maar hoe zit dat eigenlijk met die flessen champagne en oud en nieuw?

X-mas dinner 2022

Our X-mas dinner in Amsterdam! Lot's of fun...:)  

Lampen uit, marketingstrategie aan

Er lijkt geen ontkomen aan de gevolgen van de energiecrisis. Torenhoge energiefacturen zijn inmiddels realiteit, en in de slipstream daarvan daalt de koopkracht en het consumentenvertrouwen. Veel bedrijven zetten zichzelf in deze onzekere tijden daarom in een soort...

Wat zijn jouw beperkingen?

Meerdere balletjes hooghouden: een goedlopende carrière, lekker bezig met je gezin, een gezonde levensstijl, tijd investeren in vriendschappen en ga zo maar door. Dit allemaal goed naast elkaar doen is iets waar een groot deel van de vrouwen mee worstelt. Mannen gaat...

Wat moeten ondernemers doen met hun site?

Wat moeten ondernemers doen met hun site?   Een tabje met Visie. Check. Tabje met Team. Check. Tabje met Contact: Check. Als ondernemer lijk je je site goed op orde te hebben als je dit soort informatie meldt. Elke bezoeker kan alles te weten komen over je...