Onze

experts

Maak kennis met onze experts

Marketing is eenvoudig,

totdat je er geen tijd (meer) voor hebt

In eerste instantie lijkt marketing eenvoudig:
Je vertelt jouw boodschap aan jouw doelgroep.

Maar dan besef je dat de ontwikkelingen en de vernieuwde manieren van ‘digital marketing’ wel heel hard gaan. En dat je daar echt tijd voor moet maken. Laat dat nou net iets zijn waar onze digital marketing experts hun energie uit halen en hun passie in kwijt kunnen.

Energie uit Complexe Digitalisering

Een goede online marketing strategie en uitvoering is tegenwoordig niet zo makkelijk meer als je je niet op de hoogte houdt van de digitale ontwikkelingen. De manier waarop we marketing bedrijven leunt nu bijna volledig op haar online propositie en positie. Maar wie bepaalt hoe die propositie online tot zijn recht komt en wie bepaalt waar je online gevonden kan worden? Hoe beinvloedt je dit proces en wat zijn de gevolgen daarvan?

Onze energie halen uit het opdoen en delen van deze kennis. We vinden het geweldig daar resultaten met jou in te boeken.

Passie in verscheidenheid van ‘channels’

Marketing is niet echt meer dan het laten zien wat je hebt, op het juiste moment en aan de juiste doelgroep. Wat je verkoopt is duidelijk, maar hoe zorg je er voor dat het op het juiste moment wordt getoond, en dan ook aan de juiste geïnteresseerde? Daar zijn boeken over geschreven. Wij kleden deze wirwar van mogelijkheden tot de essentie uit. Hou het simpel, geloofwaardig en authentiek.

Onze passie is om jouw verhaal boeiend te maken voor jouw doelgroep. Niet door te beschrijven wat je doet, maar te schrijven over wat jouw doelgroep beweegt, beleeft en meemaakt.

Anouk

Anouk is onze life AI bot….eh…nee natuurlijk niet, Anouk is life & kicking! Met haar studie PPLE, Politics Psychology Law en Economics, te Amsterdam op zak is ze vertrokken naar Australië, alwaar ze haar minor Politics of Climate Change én Creative Writing heeft afgerond. Anouk is inmiddels bilingual en met haar creatieve geest zet ze eenvoudig complexe zaken om in werkbare oplossingen. Wel zo handig, want binnen Plop is ze als Marketing Consultant verantwoordelijk voor het reilen en zeilen bij onze klanten en voert ze ook het marketing beleid van Plop zelf aan en uit….Waauw!    

Adriaan

Adriaan vindt nogal wat over Marketing. Hij weet er dan ook wel wat van. Wel gek eigenlijk, want zijn passie is muziek en schrijven. Tijdens zijn studie Business Administration in Rotterdam, waar echte mannen vandaan komen, heeft Adriaan een lied geschreven en gezongen met inmiddels meer dan 230.000 streams. Het zou dus niet gek zijn als Adriaan lid wordt van de Ploppers Band. Maar die moet nog worden opgericht. Adriaan zal als Marketing Consultant bedrijven helpen aan meer ‘Thought Leadership’ en leads. Hoe? Ik zou zeggen, bel hem even…

Ouiam

Ouiam haalt de marketing uit de mens….Ouiam is namelijk slim, sociaal en staat open voor de ander. Met haar passie zoekt ze de persoonlijke touch. Ouiam is dan ook bij Plop dé Marketing Consultant en expert binnen de Health Sector. Met haar opleiding Commerciele Economie met specialisatie Online Marketing weet ze van wanten. Ze heeft ooit rechten gestudeerd…en afgemaakt…en heeft toch voor Plop gekozen…Leuk he! 

Mischa

Mischa droomt over Digital Marketing…ok…ok….bijna…Mischa weet daar wel een en ander over te vertellen. Zo ook hoe hij gedurende de corona tijd (dat is alweer lang geleden toch?) een prachtig bedrijf van niets naar alles heeft gebouwd. En ook weer heeft achtergelaten. Wat een prachtige ervaring. Mischa staat niet stil. Zelfs niet in de sportschool. En dat is ook de reden waarom hij het leuk vindt bij Plop. Om onze groei te bestendigen met leuke inspirerende klanten en partners. En dat is ook waar hij zich mee bezig houdt als Digital Business Development Expert. Mischa woont in Amsterdam en is nog op zoek naar een vaste padelclub. Heb jij suggesties?

Mark

Mark vreet artikelen…ehh….Mark is onze communicatie expert, is analytisch, creatief, heeft een scherpe pen, en staat voor “geen ‘blabla’ maar ‘Aha!’”. Mark is onze Content Director en daarmee eindverantwoordelijk voor de kwaliteit, originaliteit en uniekheid van alle content die wij schrijven. Mark helpt onze journalisten en onze vrienden (wij noemen onze klanten vrienden,…) hun boodschap te bepalen en over te brengen. De buyer persona staat daarin voor hem centraal.

Steven

Steven eet digital for breakfast. ….ehh…nee natuurlijk niet…. Steven vindt marketing gewoon een geweldig vak. Hij heeft veel ervaring met ondernemerschap, online marketing en digital media. Hij heeft heel veel ondernemingen mogen helpen in hun marketing strategie en activatie en in hun transitie naar online marketing.

Marketing Advisors

Het vak marketing is continue in beweging. Om deze stroom aan innovatie en informatie meester te blijven heeft Plop Marketing een aantal adviseurs aan haar verbonden. 

 Joachim

Als Joachim niet werkt, zit hij in de lucht…want zijn vriendin vliegt….nou bijna, want Joachim heeft het daar eigenlijk te druk voor. Joachim is onderdeel van de Advisory Board van Plop om de eenvoudige reden: Hij zit al jaren in het marketing & sales vak. En heeft daarin een bak aan ervaring voor Plop paraat. Met een studie in Groningen en vele opleidingen op het gebied van digital marketing. In zijn vrije tijd blaast hij op een saxofoon, eigenlijk best goed, en geeft hij rondleidingen door Amsterdam.

Waarom thought leadership een slimme marketingtool is

Als bedrijf wil je je onderscheiden van de concurrentie. Thought leadership is een slimme marketingtool die jou als autoriteit binnen jouw vakgebied positioneert en je product of dienst helpt verkopen. Ontdek hoe je thought leadership opbouwt in dit artikel. #marketingtips #thoughtleadership

Vacature: Sales & Business Development bij een slim marketing bureau in Amsterdam

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze Sales & Business Development professional en ‘future-partner’ die ons, al zeggen we het zelf, slimme marketingbureau in Amsterdam komt versterken. We zitten naast het Leidsche Plein…dus je moet wel bestand zijn tegen veel afleiding…! #vacature #sales #businessdevelopment #Plopmarketing #lekkerbezig 😀

De olifant in de kamer: Is ChatGPT de doodsteek voor Content Marketing Bureaus?

Onze wereld van (content) marketing is in beweging. Wat betekent het bestaan van ChatGPT voor agencies zoals Plop Marketing? Dreiging of kans? Lees het hier!

Hoe Plop foodprofessionals met artikelen inspireert

Als ‘Coolblue voor de foodprofessionals’ verkoopt QSTA eten, drinken en non-food aan horeca, ambachtszaken en retailondernemers. De Rotterdamse start-up is inmiddels anderhalf jaar op de markt en werkt sinds september 2022 samen met Plop Marketing voor inspirerende...

Aan het woord: Max Marinissen, managing director bij FullFact

De digitale transitie in de maakindustrie: Heb jij ook te maken met hobbels in de digitale transitie binnen jouw onderneming? Met deze reeks interviews met CEO’s en directeuren geven we een inkijkje in waar zij tegenaan lopen en hoe zij hun hobbels hebben aangepakt of...

Inspiraties uit de digitale transitie; Vandaag aan het woord: CEO & co-owner Gerard-Jan van Blokland over zijn digital challenges

Hoe kunnen digitale transities een bijdrage leveren aan jouw bedrijfsvoering? Wat doen anderen ter inspiratie voor jouw uitdaging? Deze reeks interviews met CEO’s biedt een kijkje in waar zij tegenaan lopen en hoe zij het hebben aangepakt.Vandaag aan het woord: CEO...

Aan het woord: Conrad Hietink Managing Director verenproductiebedrijf Alcomex

De digitale transitie in de maakindustrie: Heb jij ook te maken met een aantal hobbels in de digitale transitie binnen jouw onderneming? Met deze reeks interviews met CEO’s en Directeuren geven we een inkijkje in waar zij tegenaan lopen en hoe zij het hebben aangepakt of opgelost.

Zes redenen waarom ook de maakindustrie aan content marketing moet doen

“Marketing is no longer about the stuff that you make, but about the stories you tell.”
Het is een van de vele bekende uitspraken van marketinggoeroe Seth Godin, ondernemer en auteur op het gebied van digitale marketing. En juist deze uitspraak is belangrijk voor bedrijven binnen de maakindustrie. Want waar je dacht weg te komen met een goed product, is nu het verhaal om het product heen belangrijker geworden dan het product zelf. Lees daarom hier zes redenen waarom content marketing niet in jouw bedrijfsstrategie van 2023 mag ontbreken.

Drie grote voorbeelden van de digitale transitie

De digitale transitie heeft de manier waarop producten worden ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd ingrijpend veranderd. Maar wat heeft deze transformatie mogelijk gemaakt? In dit artikel kijken we naar drie namen die de digitale transformatie al eigen hebben gemaakt. Van visionairs die de kracht van data en connectiviteit begrepen tot pioniers op het gebied van 3D-printen en robotica. Lees verder en ontdek hoe we kunnen leren van hun visies en prestaties.

5 digital marketing trends voor 2023

De kerstboom heeft plaatsgemaakt voor goede voornemens. En hoewel de start van een nieuw jaar gepaard gaat met achterhaalde clichés, zoals meer bewegen en gezonder eten, is het tegelijkertijd een goed moment om je onderneming in een nieuw jasje te steken. Benieuwd...