Onze

experts

Maak kennis met onze experts

Marketing is eenvoudig,

totdat je er geen tijd (meer) voor hebt

In eerste instantie lijkt marketing eenvoudig:
Je vertelt jouw boodschap aan jouw doelgroep.

Maar dan besef je dat de ontwikkelingen en de vernieuwde manieren van ‘digital marketing’ wel heel hard gaan. En dat je daar echt tijd voor moet maken. Laat dat nou net iets zijn waar onze digital marketing experts hun energie uit halen en hun passie in kwijt kunnen.

Energie uit Complexe Digitalisering

Een goede online marketing strategie en uitvoering is tegenwoordig niet zo makkelijk meer als je je niet op de hoogte houdt van de digitale ontwikkelingen. De manier waarop we marketing bedrijven leunt nu bijna volledig op haar online propositie en positie. Maar wie bepaalt hoe die propositie online tot zijn recht komt en wie bepaalt waar je online gevonden kan worden? Hoe beinvloedt je dit proces en wat zijn de gevolgen daarvan?

Onze energie halen uit het opdoen en delen van deze kennis. We vinden het geweldig daar resultaten met jou in te boeken.

Passie in verscheidenheid van ‘channels’

Marketing is niet echt meer dan het laten zien wat je hebt, op het juiste moment en aan de juiste doelgroep. Wat je verkoopt is duidelijk, maar hoe zorg je er voor dat het op het juiste moment wordt getoond, en dan ook aan de juiste geïnteresseerde? Daar zijn boeken over geschreven. Wij kleden deze wirwar van mogelijkheden tot de essentie uit. Hou het simpel, geloofwaardig en authentiek.

Onze passie is om jouw verhaal boeiend te maken voor jouw doelgroep. Niet door te beschrijven wat je doet, maar te schrijven over wat jouw doelgroep beweegt, beleeft en meemaakt.

Mark

Mark vreet artikelen…ehh….Mark is onze communicatie expert, is analytisch, creatief, heeft een scherpe pen, en staat voor “geen ‘blabla’ maar ‘Aha!’”. Mark is onze Content Director en daarmee eindverantwoordelijk voor de kwaliteit, originaliteit en uniekheid van alle content die wij schrijven. Mark helpt onze journalisten en onze vrienden (wij noemen onze klanten vrienden,…) hun boodschap te bepalen en over te brengen. De buyer persona staat daarin voor hem centraal.

Steven

Steven eet digital for breakfast. ….ehh…nee natuurlijk niet…. Steven vindt marketing gewoon een geweldig vak. Hij heeft veel ervaring met ondernemerschap, online marketing en digital media. Hij heeft heel veel ondernemingen mogen helpen in hun marketing strategie en activatie en in hun transitie naar online marketing.

Fabian

Fabian eet software for breakfast. ….jaja…echt waar! Fabian is een gedreven business intelligence & software architect. Goed luisteren, praktisch denken en vooral doen. Dat is typisch voor zijn manier van werken. Op basis van de feedback van onze cliënten en journalisten ontwikkelt Fabian de software, wij noemen dat de Engine, voor Plop Marketing.

Vacature Client Marketing Manager

Wij zijn op zoek naar innovatieve geesten met een creatief vermogen om complexe marketing vraagstukken te vertalen naar eenvoudige digitale oplossingen. Een hele zin vol, maar het komt er op neer dat je veel weet van digital marketing en hoe het is om merken te activeren.

Stuur ons een berichtje, wij vinden het leuk kennis met je te maken!