Ze ziet er misschien uit als een ‘meisje-meisje’, maar dat is Noa absoluut niet: “Vroeger vond ik survivallen echt geweldig en was ik altijd met jongens aan het voetballen.” Sportfanaat als ze is, van hockeyen op hoog niveau tot kickboksen met haar vriend, omschrijft ze zichzelf als een leergierige doorzetter, een tikkeltje wispelturig en iemand die veel tijd met haar familie en vrienden besteedt. Daarnaast besteedt Noa veel tijd en aandacht aan het schrijven van actuele en interessante artikelen, iets waar zij graag over vertelt. Open als ze is doet ze haar verhaal.

Hoe ontdekte je dat je journalistiek zo leuk vond?
“Op de basisschool schreef ik al met veel enthousiasme boekverslagen.” Heel wat jaren later start ze een Instagram account waarbij zij met veel passie schrijft over levensstijl, sport en gezond eten. Van het maken van een ‘komkommer-suiker scrub’ tot een gezonde ‘breakfast-pie’: ze toverde haar Instagram-pagina om tot een inspirerende blog. Met een lach op haar gezicht vertelt ze uitgebreid hoe leuk ze het vond om mensen te inspireren op dit platform. Ze is er voor nu mee gestopt, maar wat ze hier wel heeft weten te ontdekken is haar passie voor schrijven.

En nu?
Momenteel is Noa bezig met de studie Communicatie en wil zij volgend jaar graag van start gaan met de minor Journalistiek en Kritiek. Met als uiteindelijke doel de master Journalistiek. Noa vindt het leuk om mensen te inspireren, maar wil ze met het woord influencer niet graag geassocieerd worden. “Ik houd ervan om tips te geven en mijn ervaringen te delen.” Van het maken van een podcast tot het blijven schrijven van pakkende artikelen, Noa heeft veel toekomstplannen.

Wat kunnen klanten van Plop Marketing en andere ondernemers van jou verwachten?
“Ik ben echt een ochtendmens.” Noa begint de dag met een goed gevuld ontbijtje en gaat van start met het maken van een uitgebreide planning: “Ik houd ervan om met lijstjes te werken.” Na een korte middagwandeling gaat zij van start met het schrijven van artikelen. Noa schrijft zoals ze praat: “Ik probeer mijn artikelen heel toegankelijk te houden.” Ze vertelt dat haar artikelen het beste lukken als ze ook echt affectie heeft met het onderwerp en houdt ervan om artikelen persoonlijk te maken, waarbij ook het verwerken van humor voor haar erg belangrijk is. “Dit maakt het schrijven en lezen wel zo leuk!”

Waarom is Plop Marketing een goede partner voor een onderneming?
“Plop Marketing is heel goed voor een bedrijf, het is een mooie toevoeging op de marketingactiviteiten van een ondernemer.” Verfrissend en leuk om te lezen is hoe zij de artikelen van Plop Marketing omschrijft. “Ik denk dat het goede aan Plop Marketing is dat we goede, enthousiaste journalisten hebben die het leuk vinden om artikelen te schrijven.” Plop Marketing focust op leesbaarheid, relevantie en het bieden van een leuke leeservaring waar elke klant altijd van profiteert. Noa geniet van het schrijven van artikelen die lekker weg te lezen zijn: “Niet op een belerende manier, maar juist motiverend.”

Klinkt dit als een match?
Met veel passie en kennis voor het vak gaan wij graag een samenwerking aan. Onze aanpak is simpel en efficiënt. Wij van Plop Marketing helpen graag met het bereiken van jouw doelgroep en jouw online zichtbaarheid vergroten. Niet alleen Noa, maar nog veel meer enthousiaste journalisten staan klaar om artikelen te schrijven, plaatsen en promoten, op al jouw relevante social mediakanalen. Boek hier een gratis demo en tot snel!