Professional storytelling journalists with medical expertise

We are your Content Marketing Agency for health clinics

Plop

Welcome to Plop Marketing

Wij helpen jouw clinic met:

– ‘Thought Leadership*’

– en een groter bereik met meer volgers en bezoekers.

Je hebt een prachtige clinic. Je hebt leuke en tevreden klanten. Toch wil je groeien: je hebt veel kwaliteit in huis, maar nog niet iedereen weet dat.

Dan heb je specialistische marketing experts nodig die jouw sector, jouw diensten , jouw doelgroep en de specifieke eigenschappen van de health sector ( met haar wetten en regels) door en door kennen.

Plop Marketing heeft veel kennis en ervaring in de health sector en helpt je aan deze Thought Leadership*! 

Wat is *’Thought leadership’?
*Thought leadership betekent intellectueel leiderschap: door de levering en distributie van authentieke artikelen die gebruikmaakt van jouw expertise, het inzicht en de ervaring van de kliniek, met als doel die wijsheid met anderen te delen. Het is een vorm van contentmarketing waarbij jij en/of jouw instelling of clinic uitgroeit tot een autoriteit binnen één specifiek domein. Het resultaat daarvan is maatschappelijke relevantie. Bij thought leadership gaat het erom dat je waarde creëert, kennis opbouwt en een standpunt inneemt.

Expertise, quality & comfort

Wij schrijven maandelijks boeiende en inhoudelijke artikelen voor jouw doelgroep.

Over Plop Marketing

Speciaal geschreven voor de health industry

Wij helpen je aan een groter bereik door maandelijks relevante inspirerende artikelen te schrijven, specifiek opgesteld voor jouw doelgroep met de kennis over jouw clinic en jouw (medische) diensten door een journalist met kennis van zaken.

Onze diensten:

Artikelen

Maandelijks of vaker. Boeiend en inspirerend. Met de juiste keywords. Geschreven door steeds dezelfde Plop journalist. Voor jouw doelgroep of voor een specifiek deel daarvan. Op basis van een content strategie en content kalender. Gem. # woorden: 550.

Vanaf €225,-

Interviews

Wij houden interviews met jouw werknemers, management, experts of jouw klanten. Regelmatig. Met een specifiek doel en vanuit een specifiek kader. Zorgt voor meer betrokkenheid en autoriteit. Geschreven door jouw vaste Plop journalist. Gem. # woorden: 1000.

Vanaf €550,

Stories

Mensen kopen van mensen. Omdat ze betrokken zijn. Door regelmatig een inhoudelijk artikel te schrijven waarin antwoord wordt gegeven op de ‘why’. Belicht en beschrijft een specifiek segment of invalshoek. Gem # woorden: 1500.

Vanaf €850,-

Relax

Wij leveren maandelijks, effectief, makkelijk en met expertise

Wil je eens kijken of dit wat voor je is?

Neem gerust contact op met een van onze digital experts. Wij kennen jouw sector. We snappen dat schrijven over gezondheid moet voldoen aan jouw wensen en eisen en aan de normen en regels die in Nederland gelden. We doen dit al voor vele van jullie collega’s.

Explore your benefits: schedule a zoom call! 

Bel ons!  020 308 60 90 

Testimonials

Een aantal voorbeelden

Gezichtsyoga: wat is het en hoe werkt het?

Heb je wel eens gehoord van gezichtsyoga? Het is een manier om zonder producten huidveroudering te remmen. Door middel van de juiste gezichtsoefeningen aan je routine toe te voegen, kan je jouw huid zo lang mogelijk jong houden. Hoe gezichtsyoga precies werkt, lees je hier.

Haal het beste uit je menofase: van symptomen naar oplossingen

De overgang is een natuurlijk stadium in de levenscyclus van elke vrouw. Het markeert het begin van de menofase. Menofase, bedoel je niet menopauze? Nee zeker niet, bij AAYA spreken wij van een menofase, omdat wij ervan overtuigd zijn dat vrouwen in deze levenscyclus niet stil staan, maar juist een normale fase in hun leven doorlopen. lees verder….

Interview met cosmetisch arts David Mosmuller

Deze keer is het de beurt aan cosmetisch arts KNMG David Mosmuller. David haalt energie uit zijn werk door continu positief bezig te zijn met patiënten. “Je kan met minimale ingrepen heel veel bereiken. Met een kleine injectie met botox of fillers kan ik iemand heel blij maken.”

Zo onthoudt u meer van het gesprek in de spreekkamer

Een gesprek in de spreekkamer gaat soms snel en er kan veel nieuwe informatie ter sprake komen. Hierdoor is het moeilijk om alles wat er gezegd wordt goed te onthouden.

Bewust leren om je gevoelens te accepteren

Maak jij weleens contact met je gevoelens? Of onderdruk je ze het liefst? Veel mensen vinden het moeilijk om hun emoties echt te voelen én te benoemen wat ze voelen. Het lijkt misschien comfortabel om langs je gevoelens heen te leven. Maar wie bewust contact maakt met zijn of haar gevoel, zal dalende angstniveaus en zelfinzicht ervaren. Ben je benieuwd hoe jij je gevoelens leert accepteren? Lees dan zeker verder….

Come On In

Zet de stap en ga met jouw content marketing specialist in gesprek!